«خورش قیمه» به سبک مشهدی ها لذیذ بپزید
یک شنبه 3 مرداد 1395 7:56 AM
چی لازم داريم:
گوشت خورشتی:400 تا 500 گرم
لپه:یک لیوان یعنی تقریبا 225 تا 250 گرم
روغن مایع سرخ کردنی :نصف پیمانه
پیاز خلال شده :250 تا 300 گرم
لیمو عمانی :5 عدد
زرد چوبه :یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه سایید شده:یک قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی : دو ونیم قاشق غذا خوری
محلول زعفران :نصف پیمانه
پودرجوز هندی:یک قاشق چایخوری
زنجفیل:نصف قاشق چایخوری
هل سبز ساییده شده:نصف قاشق چایخوری
دارچین :یک قاشق چایخوری
گلاب :یک چهارم پیمانه
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست