0

«خورش قیمه» به سبک مشهدی ها لذیذ بپزید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«خورش قیمه» به سبک مشهدی ها لذیذ بپزید
یک شنبه 3 مرداد 1395  7:56 AM

«خورش قیمه» به سبک مشهدی ها لذیذ بپزید

 

چی لازم داريم:
گوشت خورشتی:400 تا 500 گرم
لپه:یک لیوان یعنی تقریبا 225 تا 250 گرم
روغن مایع سرخ کردنی :نصف پیمانه
پیاز خلال شده :250 تا 300 گرم
لیمو عمانی :5 عدد
زرد چوبه :یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه سایید شده:یک قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی : دو ونیم قاشق غذا خوری
محلول زعفران :نصف پیمانه
پودرجوز هندی:یک قاشق چایخوری
زنجفیل:نصف قاشق چایخوری
هل سبز ساییده شده:نصف قاشق چایخوری
دارچین :یک قاشق چایخوری
گلاب :یک چهارم پیمانه

مغز بادام و پسته برای تزئین
 
 
چطور بپزيم:
ابتدا پیاز ها را با روغن سرخ می کنیم وقتی پیاز ها تقریبا طلایی شد ، گوشت های خرد شده را نیز به آن اضافه کرده وسرخ می کنیم.

سپس تمام ادویه جات را غیر از هل ومحلول زعفران وگلاب ،اضافه کرده وبا مواد سرخ می کنیم سپس رب را نیز به مواد اضافه کرده وسرخ می کنیم لپه هایی که از قبل پخته ایم را به مواد اضافه کرده سپس روی مواد به اندازه ای که آب روی مواد را بگیرد ،آب می ریزیم وروی شعله پخش کن می گذاریم تا دو سه ساعتی قیمه با حرارت خیلی ملایم بپزد وبه اصطلاح جا بیفتد و بالاخره مغز لیموعمانی ( پودر لیمو)را به خورشت اضافه می کنیم .قبل از سروکردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم .روی قیمه را با خلال سیب زمینی تزیین می کنیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها