طرز تهیه «مرباى آلو زرد»
یک شنبه 3 مرداد 1395 7:43 AM
چی لازم داريم:
آلو زرد سفت و رسیده: ١ کیلو
آب: ٢ پیمانه
شکر: ٧٥٠ گرم
وانیل(در صورت دلخواه): ١/٨ قاشق چاى خورى
آب زعفران غلیظ:٢ قاشق سوپ خورى
چطوری درست کنيم:
آلوها رو بعد از شستن به مدت ٢ دقیقه داخل آب جوش انداختم و بعد آبکش کردم و پوستشون رو جدا کردم، آب و شکر رو مخلوط کردم، به مدت ١٥ دقیقه گاهی هم زدم تا شکر حل بشه، بعد روى حرارت گذاشتم تا شربت بجوشه و قوام بیاد، بعد آلوها رو اضافه کردم، صبر کردم تا بجوشه بعد حرارت رو ملایم کردم و دوباره زمان دادم تا مربا پخته بشه و آب زعفرون رو اضافه کردم دوباره کمى زمان دادم تا باز هم شربتش قوام بیاد و در آخر کار در صورت دلخواه وانیل رو اضافه کنید، بعد از اینکه مربا خنک شد داخل طرف در دار بریزید و به مدت ٥ ساعت داخل یخچال بذارید، اگر شربت مربا شُل بود آلو ها رو خارج کنید، شربت رو دوباره بجوشونید تا قوام بیاد و بعد از سرد شدن آلوها رو اضافه کنید و داخل یخچال یا فریزر قرار بدید. یا از آب زعفرون استفاده کنید یا وانیل من از آب زعفرون استفاده کردم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست