دستور یک «سس تند و تیز» خوشمزه برای غذاها
یک شنبه 3 مرداد 1395 7:42 AM
چی لازم داريم:
2.5 کیلو گوجه فرنگی
1 کیلو فلفل سبز
6 یا 7 حبه سیر
100 گرم فلفل قرمز
1 فنجان روغن مایع
سرکه 1 فنجان
1.5 قاشق غذا خوری نمک
جعفری درشت خرد شده مقداری
چطوری درست کنيم:
اول گوجه فرنگی و فلفل سبز رو میشوریم و خرد میکنیم و به مدت 1 ساعت میگذاریم با مقداری آب بجوشه
آبشو که کشید هم بزنید، نمک، روغن، سرکه، سیر و فلفل قرمز رو به آب اضافه کنید (سیر و فلفل رو ریز خرد کنید) و یه مقدار هم این مواد باهم بپزه.
بعد در آخر جعفری رو اضافه کنید و 2 سه دقیقه هم اینجوری بپزه.
سپس داغ داغ درون شیشه ی موردنظر ریخته و درشو محکم ببندید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست