0

آذربايجان شرقي داراي جاذبه‌هايي جهاني است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

آذربايجان شرقي داراي جاذبه‌هايي جهاني است
یک شنبه 12 دی 1389  8:51 PM

89/10/12 - 16:23
شماره:8910121300
نسخه چاپي ارسال به دوستان
دبير كارگروه ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي:
آذربايجان شرقي داراي جاذبه‌هايي جهاني است

خبرگزاري فارس: دبير كارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان آذربايجان شرقي با اشاره به توانمندي‌هاي تاريخي و فرهنگي موجود، استان آذربايجان شرقي را داراي جاذبه‌هايي جهاني معرفي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي طي سخناني در جلسه مشترك با شوراي اسلامي شهر تبريز گفت: آذربايجان شرقي به لحاظ كميت و كيفيت همچنين دارا بودن آثار و جاذبه‌هاي تاريخي، فرهنگي و طبيعي جزو پنج استان اول كشور است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي اظهار داشت: اقدامات موثري در راستاي معرفي بخش‌هاي مختلف و ارزشمند تاريخ استان صورت گرفته و «ثبت ملي قالي آذربايجان»، «برپايي نمايشگاه مرد در افق تاريخ»، «ثبت معنوي مكان رويداد قيام 29 بهمن تبريز»، معرفي و ثبت‌نام تبريز به عنوان «نخستين پايتخت تشيع در جهان اسلام» همچنين «ثبت جهاني بازار تاريخي تبريز در فهرست سازمان يونسكو» بخشي از مهم‌ترين و موثرترين اقدامات سازمان در سال‌هاي اخير بوده است.
وي با اشاره به استمرار كاوش‌ها در نقاط مختلف استان همچنين بافت تاريخي شهر تبريز گفت: درباره تونل‌هاي زيرزميني شهر تبريز كه گفته مي‌شود بخش‌هاي مختلف تبريز قديم را به هم متصل مي‌كرده، اطلاعات دقيقي در دست نيست و كارشناسان سازمان در حال تكميل اطلاعات در اين مورد هستند.
محمدي، درباره ارك تبريز نيز تصريح كرد: فعاليت مرمتگران چيره‌دست سازمان در اين بناي ارزشمند تاريخي در جريان است و برنامه‌ريزي و اقدامات لازم براي آزادسازي اطراف ارك با همكاري بنياد مصلا ادامه دارد.
وي، از همكاري مسئولان مختلف شهر به ويژه شهرداري و شوراي اسلامي شهر تشكر كرد و افزود: با توجه به اينكه بخش مهمي از فعاليت‌هاي سازمان نيازمند حمايت و همكاري شهرداري و قانونگذاري اعضاي شوراي اسلامي شهر است، افزايش موثر همكاري‌ها با تشكيل كارگروه مشتركي ميان هر سه نهاد به خوبي اجرايي مي‌شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها