0

تا آخرین نفس پشت رهبرمان خواهیم بود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تا آخرین نفس پشت رهبرمان خواهیم بود
یک شنبه 27 تیر 1395  1:46 PM

تا آخرین نفس پشت رهبرمان خواهیم بود

 

همسر شهید مدافع حرم "سید رضا مراثی" با بیان اینکه همیشه امر رهبر را اطاعت خواهیم کرد، گفت: جان‌های ما همه فدای حضرت زینب(س) است و تا آخرین نفس پشت رهبرمان خواهیم بود.

تا آخرین نفس پشت رهبرمان خواهیم بود

به گزارش دفاع پرس از آذربایجان شرقی، همسر شهید مدافع حرم سید رضا مراثی با اشاره به اینکه سیدرضا همیشه آرزوی شهادت داشت، بیان کرد: این قربانی ما برای حضرت زینب(س) بود و خوشحال هستم که در راه خدا و حضرت زینب(س) این قربانی را تقدیم کرده‌ایم.

همسر این شهید والامقام ابراز داشت: بچه‌هایم فدای حضرت زینب(س) و از خداوند می‌خواهم صبر خانم زینب(س) را به من بدهد تا بتوانم بچه‌هایم را بزرگ کنم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در اوایل راضی به رفتنش نبودم ولی بعدها راضی شده و گفتم برو از حرم زینب (س) مواظبت کن ان‌شاءالله خانم نیز مواظب تو خواهد بود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها