0

پیتزای نارنجکی و این همه خلاقیت!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پیتزای نارنجکی و این همه خلاقیت!
شنبه 26 تیر 1395  2:04 PM

وب‌سایت نازخاتون: این روزها دیگر همه چیز فرق کرده و داخل نان خامه ای مواد دیگر هم پیدا می شود؛ به عنوان مثال می توانید داخل نان خامه ای مواد پیتزا بریزید. این پیتزا به مراتب برای همه هیجان انگیزتر از نوع معمول آن است. این نوع پیتزاها برای مهمانی ها به خصوص تولد بچه ها ایده آل هستند.

تا همین دو  سه سال پیش هر جا گلوله ای خمیری و برشته می دیدیم انتظار داشتیم داخل آن پر باشد از خامه شیرین یا کرم. ولی این روزها دیگر همه چیز فرق کرده و داخل نان خامه ای مواد دیگر هم پیدا می شود؛ به عنوان مثال می توانید داخل نان خامه ای مواد پیتزا بریزید. این پیتزا به مراتب برای همه هیجان انگیزتر از نوع معمول آن است. این نوع پیتزاها برای مهمانی ها به خصوص تولد بچه ها ایده آل هستند.

مواد لازم:

 

  • آرد      ۱ پیمانه
  • آب      ۱ پیمانه
  • روغن جامد     ۲ قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ     ۳ عدد
  • نمک     نوک قاشق چایخوری
  • کاغذ روغنی     به مقدارکافی


مواد لازم برای داخل پیتزا:
 

  • گوشت چرخ کرده     ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا     ۱۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی      ۱ قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه ای متوسط     ۱ عدد
  • نمک و فلفل     به مقدار لازم
  • نخودسبز و ذرت پخته و هویج نگینی پخته     ۱ پیمانه
  • روغن     ۲ قاشق سوپخوری
  • آویشن     ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آب     ۱/۲ پیمانه

 

روش تهیه پیتزای نارنجکی


طرز تهیه خمیر پیتزا:

1-آب، روغن و نمک را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. به محض جوش آمدن آب، آرد به آن اضافه کرده و دائم هم بزنید تا یکدست شود، سپس از روی حرارت برداشته و باز هم بزنید تا خنک شده و گلوله نشود.

2-وقتی مایه بالا خنک شد، تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و براق و یکدستی به دست بیاید.

3-روی سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر نان آماده شده را در قالب شکوفه بریزید و با دهانه گشاد آن، شکوفه های بزرگی از خمیر با فاصله، روی کاغذ روغنی بزنید.

4-فر را روشن کرده، با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر محتوی نان های لقمه ای را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا مغزپخت شوند. پس از این مدت فر را خاموش کنید، نان ها را دربیاورید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

 

روش تهیه پیتزای نارنجکی


نکته:

اگر سطح روی نان ها درحال برشته شدن است یا به عبارت دیگر حرارت فرتان بالاست، زودتر از ۲۰ دقیقه نان ها را از فر بیرون بیاورید تا خیلی سفت نشوند چون یک مرحله پخت دیگر هم در پیش دارند.

طرز تهیه مواد داخل پیتزا:

1-روغن را در ماهیتابه ریخته، روی حرارت بگذارید. گوشت چرخ کرده را هم با فلفل دلمه ای و سبزیجات پخته (هویج، نخود سبز و ذرت) تفت دهید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و با افزودن آویشن موادتان را طعم دار کنید. رب گوجه فرنگی را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. کمی آب اضافه کرده، بگذارید گوشت چرخ کرده با حرارت ملایم پخته شود.

2-نان های آماده را روی میز کار قرار داده و با چاقو برش عرضی در آنها ایجاد کنید تا محلی برای ریختن مواد داخل پیتزا به وجود بیاید. با قاشق مقداری از مایه گوشت را روی نیمه پایینی نان بریزید. مقداری پنیر پیتزا هم روی مواد ریخته و نیمه بالایی نان را با کمی فشار روی مواد اضافه کنید.

3-همه نان ها را به این صورت به شکل پیتزا درآورید.

4-فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. پیتزاهای آماده را روی سینی فر در طبقه وسط قرار دهید و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پنیر پیتزاها آب شود.

 

روش تهیه پیتزای نارنجکی


به روش دیگر:

• می توانید مواد پیتزا و پنیر را روی نان بریزید ولی آ نها را در فر نگذارید. بلکه در ظرف دربسته در فریزر نگه دارید تا موقعی که عجله داشتید، آنها را برای گرم شدن و آب شدن پنیر پیتزا در فر یا مایکروویو کمی گرم کنید.

• داخل این نان ها را به جای مواد پیتزا، می توانید با سالاد الویه پر کنید. این هم پیشنهاد خوبی برای مهمانی هاست.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها