سوپ اسفناج و خامه پیش غذای سرد اشتهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در اینجا ببینید.
مواد لازم:
روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
اسفناج:500 گرم، ساطوری
پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری
لیمو ترش:یک عدد
خامه:یک پیمانه
شوید ساطوری:3 قاشق غذاخوری
خیار متوسط:2 عدد، ساطوری
پنیر موتزارلا یا پارمزان:4 قاشق غذاخوری، رنده شده
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه:
1 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4 دقیقه دیگر ادامه دهید.
2 - پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.
3 - خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
4 - خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
نکات:
سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .