طرز تهیهی املت بادمجان
سه شنبه 22 تیر 1395 8:52 AM
بادمجانها را پوست کرده و حلقه حلقه کنید، به آن نمک زده، همراه سیر خلال شده در روغن سرخ نمایید.
مواد لازم
بادمجان قلمی و متوسط 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 پر
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجانها را پوست کرده و حلقه حلقه کنید، به آن نمک زده، همراه سیر خلال شده در روغن 1-سرخ نمایید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملاً میپزد و روغن خود را پس میدهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.
2- تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.
3- بادمجانهای حلقه شده را روی این تخم مرغها چیده و املت را لوله کنید. یا املت را از وسط تا کرده، سپس با کفگیر آن را برداشته و در دیس بگذارید.
املت کدو عیناً مانند املت بادمجان است و با همان مقدار مواد لازم، فقط بجای بادمجان از کدو استفاده میکنیم.