0

طرز تهیه‌ی املت بادمجان

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی املت بادمجان
سه شنبه 22 تیر 1395  8:52 AM

   

 

طرز تهیه‌ی املت بادمجان   

 


بادمجان‌ها را پوست کرده و حلقه حلقه کنید، به آن نمک زده، همراه سیر خلال شده در روغن سرخ نمایید. 


املت

 

مواد لازم

 

 

 

بادمجان قلمی و متوسط                    2 عدد

 

 

تخم مرغ                                           2 عدد

 

 

شیر                                                 2 قاشق غذاخوری

 

سیر                                                 2 پر

 

نمک و فلفل و زردچوبه                      به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

بادمجان‌ها را پوست کرده و حلقه حلقه کنید، به آن نمک زده، همراه سیر خلال شده در روغن 1-سرخ نمایید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملاً می‌پزد و روغن خود را پس می‌دهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.

2- تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.

3- بادمجان‌های حلقه شده را روی این تخم مرغ‌ها چیده و املت را لوله کنید. یا املت را از وسط تا کرده، سپس با کفگیر آن را برداشته و در دیس بگذارید.

 

املت کدو عیناً مانند املت بادمجان است و با همان مقدار مواد لازم، فقط بجای بادمجان از کدو استفاده می‌کنیم.

 

   

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها