آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی با تن ماهی
سه شنبه 22 تیر 1395 8:44 AM
مواد لازم برای کوکو سبزی با تن ماهی
یک قوطی تن ماهی 180 گرمی
یک قاشق غذاخوری زرشک معادل 10 گرم
روغن یک فنجان حدود 100 گرم
نمک به مقدار لازم
چهار کاسه ماست خوری سبزی کوکو خرد شده معادل 360 گرم
تخم مرغ هشت عدد
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ از کوکو سبزی و تن ماهی خواهیم داشت.
چهار کاسه ماست خوری سبزی کوکو تازه خرد کرده، هشت عدد تخم مرغ، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط می کنیم تا مایه کوکو سبزی آماده شود. تازه بودن سبزی، در معطر و خوشمزه شدن کوکو بسیار مؤثر است. برای آماده کردن این مقدار سبزی به حدود 700 الی 800 گرم سبزی پاک نشده شامل: تره، جعفری، گشنیز و شوید (شبت) نیاز می باشد.
یک فنجان روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کرده، نصف مایه کوکو را در آن می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا کوکو کمی بسته شود.
تن ماهی را روی کوکو ریخته، با قاشق روی آن را صاف می کنیم. سپس کمی زرشک روی آن می پاشیم.
نصف دیگر مواد کوکو را روی تن ماهی و زرشک ریخته، در ظرف را می گذاریم تا کوکو بسته شود. کوکو را برش داده، در ظرف را می گذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی قسمت های برش خورده را برش می دهیم ولی در ظرف را نمی گذاریم تا لبه های کوکو نیز سرخ و برشته شود. کوکو را برگردانده، تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود (در ظرف را نمی گذاریم تا کوکو برشته شود).
کوکو را در ظرف می کشیم. می توان با چند ترشی هویج و کیوی، خیارشور و گوجه فرنگی آن را تزئین کرد. نوش جان
مقدار کالری موجود در کل این غذا حدود 2000 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک تکه کوکو (یک هشتم آن) 250 کیلوکالری می باشد.