هوس «آش رشته بندری» کرده اید؟!
دوشنبه 21 تیر 1395 2:07 PM
وبسایت سوران: من که تا به حال کسی را ندیده ام آش رشته دوست نداشته باشد، حتی اگر عاشقش هم نباشید، وقت هایی وجود دارد که هوس آش رشته کرده اید. آش رشته شکل های مختلفی دارد که در این مطلب طرز تهیه آش رشته بندری را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1-حبوباتمان را باید یک شب توی اب بخیسانیم.
2-بعد از خیساندن حبوبات را با سینه مرغمان توی زودپز ریخته و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از موادمان آب روی موادمان میریزیم و روی اجاق گاز قرار میدهیم و نیم ساعت بعد از سوت زدن زودپز از روی گاز برمیداریم باید صبر کنیم تا هوای موجود در زودپز خالی شود.
3-سبزی آش را باید خرد کنیم و در روغن بهمراه فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و نمک تفت دهیم تا به رنگ سبز تیره در آید.
4-حبوباتمان را با آب موجود در زودپز به سبزی اضافه میکنیم اگر غلیظ بود به آن آب جوش اضافه میکنیم و یک قرص عصاره مرغ به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آش بجوشد بعد از بیست دقیقه جوشیدن رشته آش را به دو الی سه قسمت تقسیم کرده و به آش اضافه میکنیم تا زمانی که آش قشنگ جا بیافتد... اگر باز هم غلظت آش زیاد بود به آن آب جوش اضافه کنید.
5-سه عدد پیاز را خرد شده بهمراه سیر خرد شده را در روغن بهمراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و یک دوم آن را به آش بیافزایید.
6-نعنا را نیز در روغن کمی تفت دهید و یک دوم آن را به آش بیافزایید.
7-بقیه پیاز داغ و نعنا داغ را بهمراه کشک برای تزیین استفاده کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست