املتی که در قاره امریکا به شهرت رسید
دوشنبه 21 تیر 1395 11:40 AM
چی لازم داريم:
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
نمک دانه درشت ⅛ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کره 1 قاشق چایخوری
سالسای تازه 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای تند ½ پیمانه
چطور بپزيم:
تخممرغها و نمک را در ظرف کوچکی مخلوط کنید تا کف کند.
ته تابه را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.
پنیر خامهای تند، سالسای تازه و برگهای گشنیز را به تخممرغها اضافه کنید و درون تابه بریزید.
10 دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد.
در نهایت برش بزنید و در بشقاب سرو گذاشته و روی آن کمی سس سالسا بریزید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست