0

«نان کنجدی» سالم و خانگی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«نان کنجدی» سالم و خانگی
دوشنبه 21 تیر 1395  11:26 AM

«نان کنجدی» سالم و خانگی

 

چی لازم داريم:
آرد چهار پیمانه
خمیرمایه دو قاشق چایخوری
شیر و آب ولرم نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم‌مرغ یک عدد
کره 125 گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
برای روی نان
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
سیاه‌ دانه به میزان لازم

 

چطور بپزيم:
آرد را به همراه خمیرمایه، نمک و شکر مخلوط کرده، وسط آن را گود می‌کنیم. شیر، آب، روغن‌مایع، تخم‌مرغ را وسط آرد ریخته و خیلی آهسته شروع به هم زدن می‌کنیم تا خمیر به دست آید.

خمیر را به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملا صاف و یک‌دست شود. به آن 30 دقیقه استراحت می‌دهیم، سپس خمیر را به 16 قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به اندازه یک پیش‌دستی باز کرده، روی آن را با کمک برس، کره نرم شده می‌مالیم و کنجد ‌پاشیده و از یک طرف شروع به رول‌کردن می‌کنیم و دو سر آن را به هم می‌رسانیم تا به شکل حلقه دربیاید؛ روی آن را زرده تخم‌مرغ زده شده به همراه روغن مایع می‌مالیم و سیاه‌دانه می‌پاشیم، دوباره ده دقیقه استراحت می‌دهیم و در فری که از قبل با درجه 170 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا روی آن طلایی شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها