0

«پیاز سوخاری» پیش غذایی که حرف نداره

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«پیاز سوخاری» پیش غذایی که حرف نداره
دوشنبه 21 تیر 1395  11:13 AM

«پیاز سوخاری» پیش غذایی که حرف نداره

 

پیاز دارای طبع گرم بوده و ضد میکروب و ضد سرطان است.


چی لازم داريم:
 پیاز درشت - 2 عدد
 آرد - حدود 1 لیوان
 ماءالشعیر - حدود 1 لیوان
 روغن - به میزان لازم


چطور بپزيم:
 برای درست کردن بنیه پیاز بهتره که از پیازهای متوسط رو به درشت استفاده کنیم و پیاز سفید و زرد مناسب تر از بنفشه
 پیاز رو پوست بکنید و حلقه حلقه های نازک برش بزنید و بعد حلقه ها رو از هم جدا کنید.
 حلقه های خیلی ریز و حلقه هایی رو که از هم باز شدنند رو کناری بگذارید برای مصارف دیگه و حلقه های یکدست النگویی شکل رو برای بنیه آماده کنید.
 برای درست کردن خمیر بنیه آرد رو با دلستر مخلوط کنید تا به غلظت سمنو برسید
خوب وقتی غلظت آرد و دلسترتون مثل سمنو شد توی یه تابه یا شیر جوش کوچیک روغن بریزید در حد شناور و داغ که شد پیازهاتون رو داخل خیمر بزنید و توی روغن داغ سرخشون کنید(که اصطلاحا به این روش حمام روغن هم می گویند)
سعی کنید طوری حلقه هاتون رو قرار بدید که بهم نچسبند
میتونید وقتی آماده شد روغن اضافی اش رو روی دستمال های مخصوص بگیرید و بعد با سس کچاپ یا هزار جزیره یا ... نوش جان کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها