0

طرز تهیه ترشی نازخاتون

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

طرز تهیه ترشی نازخاتون
دوشنبه 21 تیر 1395  10:00 AM

 

 

سایت سوران - باران تهرانی: ترشی همیشه طرفداران خاص خود را داشته است. بعضی خانواده ها هستند که سفره شان بدون ترشی انگار صفا ندارد و حتما در هر وعده غذایی باید آن را مصرف کنند.

مواد اولیه :
 

  • بادمجان 1 کیلو
  • سیر 4 حبه
  • سبزی (جعفری _ گشنیز _) نیم کیلو
  • ریحان (جابه جایی سبزی بومی ریحان ناز خاتونی) نیم کیلو
  • سبزی بومی (زلنگ) 250 گرم
  • فلفل (سبز _ تند) 1 عدد
  • آب غوره 2 لیتر
  • نمک میزان لازم

 

طرز تهیه ترشی نازخاتون


طرز تهیه:

سبزیها را شسته و با سیر و فلفل از چرخ گوشت عبور می دهیم.

نمک را در سبزی چرخ شده می ریزیم و کاملاً مخلوط می کنیم.

برای سبز و تازه ماندن دلال بهتر است آن را در فریزر نگهداری کنیم.

بادمجانها را روی آتش قرار داده و کباب می کنیم.

بادمجانها را داخل آب سرد قرار داده تا براحتی پوست آنها جدا شود.

بادمجانها را ساطوری و نرم می کنیم.

بادمجانها را با آبغوره و سبزی چرخ شده مخلوط می کنیم.

ناز خاتون را میتوان برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

هنگام سرو چند عدد پیاز کوچک را در آن قرار می دهیم.

ناز خاتون را علاوه بر این نوع عدس پلو در کنار چند نوع غذای شمالی دیگر مانند کدو پلو، کوکو اشپل ماهی، ...هم سرو می کنند.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها