0

حواشی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

حواشی
شنبه 19 تیر 1395  8:17 PM

حواشی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 100گرم

پیاز نگینی شده: دوقاشق سوپخوری

نمک وفلفل:به مقدار دلخواه

پودر فلفل قرمز:به مقدار دلخواه

جوز هندی:یک قاشق چایخوری

نان عربی یا پیتا کوچک :یک عدد

کره یا روغن مایع: به مقدار لازم

فویل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :گوشت چرخ کرده خام را با بقیه مواد مخلوط کرده کمی ورز دهید.وسط نان پیتا را باز کنید مایه ی گوشت را به طور یکنواخت روی سطح نان پهن کنید.دو طرف نان را به هم بچسبانید و کمی فشار دهید . پشت وروی نان را به کره ی آب شده یا روغن مایع آغشته کنید .نان را وسط ورقه فویل قرار داده سپس در تابه ی بودن روغن با حرارت ملایم به مدت پانزده الی بیست دقیقه (برای هر طرف نان)بگذارید تا پخته شود سپس از وسط ورقه بیرون آورده وبا سالاد فصل میل کنید

نکته:چنانچه به نان عربی دسترسی ندارید می توانید نیمی از نان لواش را نصف کرده ومایه گوشت را بین دو نان پهن کنید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها