0

پیازو

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پیازو
شنبه 19 تیر 1395  7:41 PM

) پیازو غذای محلی استان زنجان است.

از غذاهای سنتی زنجان که شاید امروزه کمتر کسی به نحوه پخت آن آشنا باشد، اما در روزگاری نه چندان دور، مادران و بانوان با ذوقی خوش و با کمترین و سالم ترین مواد کوهی و طبیعی، غذایی فراهم می‌کردند که سردی شبهای زمستان را به خاطره‌ای خوش بدل می‌کرد. غذایی داغ و دلچسب، به نام پیازو که مناسب وعده شام بود. پیازو مراحل پخت ساده‌ای دارد و مواد تشکیل دهنده آن عبارت است از: پیاز خرد شده – گردو – ماده خاصی به نام تورتا که عصاره روغن حیوانیست – ادویه – گوشت چرخ کرده – گوجه فرنگی خرد شده – رب گوجه فرنگی – عدس – لپه – برگه زردآلو – آلوچه و سیب زمینی. در ابتدا پیاز، گردو را با روغن حیوانی سرخ کرده، سپس گوجه فرنگی و رب گوجه را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم، مقداری آب به آن افزوده و و پس از جوشیدن مواد به آن آلو، زردآلو و سیب زمینی می‌افزاییم. پس از ۱ ساعت غذای خوشمزه و لذیذ، اشکنه (پیازو) آمادهٔ صرف کردن است.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها