0

نافله

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

نافله
شنبه 19 تیر 1395  7:40 PM

نافله

نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.

گوشت چرخ‌کرده و آرد نخودچی: از هر کدام 500 گرم

پیاز بزرگ: چهار عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

سرکه: یک فنجان کوچک

شکر: دو فنجان

روغن یا کره و نعنا: به میزان لازم

آب: پنج پیمانه

طرز تهیه:

* گوشت چرخ‌کرده را همراه با دو عدد پیاز رنده‌شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط کرده و به میزانی آب اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.

* مواد را ورز دهید بعد در روغن سرخ کنید. می‌توانید آن‌ها را به شکل دایره‌های کوچک درست کرده، وسط آن‌ها را خالی و در روغن سرخ کنید.

*دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌کرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده،نعنا را ساییده و در آب بریزید.

*سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.

تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 ghiyase65
دسترسی سریع به انجمن ها