چلو گوشت سمنانی
دوشنبه 14 تیر 1395 12:27 PM
چلو گوشت سمنانی
مواد لازم :
* گردن گوسفند 1 عدد
* پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
* گوجه فرنگی متوسط رنده شده 1عدد
* رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
* ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری
* روغن برای سرخ کردن
طرز پخت :
پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم بعد از کمی تفت دادن گوجه فرنگی و بعد رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم بعد از پخت گوشت مقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم به مدت 10 دقیقه می گذاریم با دارچین بپزد .
این غذا با برنج سرو می شود .
برای مراسم ها معمولا از گوشت گوساله استفاده میکنند..که اون هم خوشمزه میشه