مواد لازم:
- سس مایونز به میزان لازم
- گوجه فرنگی به میزان لازم
- کاهو به میزان لازم
- نان همبرگر ۴ عدد
- مرغ ۴۵۰ گرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- کرفس ۱ شاخه
- فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد
- پیاز ۱ عدد کوچک
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-در ماهیتابه ای بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و کرفس را در آن بریزید، بر روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. سبزیجات را برای 8 تا 10 دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده ، در کاسه ای متوسط بریزید و بگذارید تا خنک شوند.
2-مرغ را به سبزیجات اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. از آن ها 4 عدد همبرگر، هر یک به قطر تقریبا 10 سانتی متر درست کنید.
3-در همان ماهیتابه، 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را روی حرارت متوسط گرم کنید، همبرگر ها را برای 6 تا 8 دقیقه از هر طرف تا مغز پخت و قهوه ای رنگ شوند، بپزید.
4-نان ها را از وسط برش دهید. همبرگر های مرغ پخته شده را در نان همبرگر قرار دهید، کاهو، گوجه فرنگی و سس مایونز روی آن ها بگذارید و سرو کنید.
نکات:
1- پیاز را ریز خرد کنید.
2- از فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی استفاده کنید. فلفل دلمه ای و کرفس را هم ریز خرد کنید.
3- از ۴۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ کرده استفاده کنید. ترجیحا ار گوشت ران مرغ استفاده کنید.