0

کباب زردک

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

کباب زردک
یک شنبه 13 تیر 1395  1:13 PM

کباب زردک
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ شده گوسفند                250 گرم
زردک متوسط                                    4 عدد، رنده ریز شده
آرد نخودچی                                       به مقدار لازم
پیاز کوچک                                         1 عدد، رنده ریز شده
نمک                                                  نوک چاقو
زردچوبه                                             به مقدار لازم
شکر                                                  4/1 لیوان
آب                                                     4/1 لیوان
زعفران                                              به مقدار لازم
 
طرز تهیه:
مرحله 1 - گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه،  پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
مرحله 2 - آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.
مرحله 3 - از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله 4 - برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
مرحله 5 - کباب‌های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب‌ها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
کباب زردک
نکات:
* در صورتی که مایل هستید کباب مزه ای ملس داشته باشد، می‌توانید 2 قاشق غذاخوری سرکه را با 2 قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و به عنوان شهد به کار ببرید.
* در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد می‌توانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
*در صورتی که بخواهید اندازه کباب‌ها به شکل قدیم آن باشد بایستی کباب‌ها را به اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها