پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم نمایشگاه ها و مسابقات راسخون+امتیاز ویژه
یک شنبه 13 تیر 1395 8:59 AM
آرزویی کودکی برای شغلتو ن چی بوده؟؟؟
و چرا جایزه مسابقات دیر دیر میرسه؟؟
آرزوی کودکی بنده خلبان شدن بود هر موقع هلی کوپتری یا هواپیمایی از روی خانه ما رد میشد بلافاصله پس از شنیدن صداش خودم تو کوچه یا پشت بام میذاشتم که از نزدیک مشاهده ش کنم شوهر خاله بنده در هوانیروز کار میکردند و بنده هم از نزدیک با فعالیت شون آشنا بودم یادمه اولین تولدی که مادرم واسه م گرفت یه دست لباس خلبانی برام آوردند که خیلی برام عزیز بود و همش میپوشیدم و ادای خلبان هارو در میآوردم
و چرا جایزه مسابقات دیر دیر میرسه؟؟
دیر رسیدن جایزه مسابقات به چند دلیل مربوط میشه
اول اینکه اگه جایزه های قرعه کشی ماهانه باشه که تا موقعی که مسابقه بسته بشه و قرعه کشی انجام بشه و جایزه هارو تحویل بگیریم و بسته بندی کنیم خودش یه سه روز طول میکشه
تازه اگه خود جایزه به مشکلی بر نخوره یعنی موجودیش داخل انبار باشه اگه نباشه باید منتظر بمونیم تا به دستمون برسه
بعد از ارسال هم ممکنه داخل پست یه مقدار دیر تر به دستتون برسه یعنی اگه یه چند روز تعطیلی باشه پست میذاره بعد از تعطیلی ارسال میکنه
به هر حال بنده سعی نمودم تو ارسال جوایز قرعه کشی ماهانه به کمترین زمان این اقداماتی رو که عرض کردم انجام بدهم و جایزه ایی رو ارسال کنم.
جایزه های مسابقات روزانه یا جوایز مسابقات روابط عمومی هم زمانی که یک کاربر برنده میشه باید مدارک خودش رو برای ما تکمیل کرده باشه یعنی آدرس و تلفن و ....دقیق خودش رو به دست ما رسونده باشه اگه نکنه یه مقدار تا تکمیل شدن مدارک همه افراد زمان میبره که جوایزی ارسال بشه ما تک تک نمیتونیم جایزه هارو ارسال کنیم همه رو با هم ارسال میکنیم.