کباب_لوله
سه شنبه 8 تیر 1395 7:25 PM
کباب_لوله
کباب لوله یک غذای ترکی است و از ترکیب گوشت، بلغور ریز کوفتهای و گشنیز تهیه میشود. این کباب ظاهر زیبا و طعم بسیار مطلوبی دارد.
چی لازم دارم:
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
بلغور ریز کوفتهای یک چهارم پیمانه
پیاز متوسط دو عدد
سیر دو حبه
پوره گوجهفرنگی یک پیمانه
زیره سبز یک قاشق چایخوری
نعناع خشک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
گشنیز پنج شاخه
رب گوجهفرنگی یک قاشق مرباخوری
روغن به میزان لازمi
چطور بپزم:
بلغور را در کاسهای ریخته، روی آن یک چهارم پیمانه آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم تا بلغور آب را به خود بکشد. سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخکرده را به بلغور افزوده و کاملاً ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند. مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ میکشیم، سپس به همان حالت گوشتها را از سیخها خارج کرده، در سینی فر چرب شده میچینیم و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کبابها بپزند. در این فاصله دست به کار تهیه سس میشویم. برای این کار، یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم، سپس پوره گوجهفرنگی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و سس را از روی حرارت برمیداریم. برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کبابها را روی سس میچینیم. این غذا با برنج یا نان سرو میشود.