پیتزا_قیفی
سه شنبه 8 تیر 1395 6:36 PM
پیتزا_قیفی
چی لازم دارم :
شیر ۱/۲ فنجان
آب ۱/۲ فنجان
روغن ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۴ فنجان
تخم مرغ زده ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
مخمر فوری ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد نان به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.
چطور بپزم :
مخمر فوری را با شکر مخلوط کرده و در آب ولرم می ریزیم و مدت ۱۰ دقیقه در محل تاریکی قرار داده تا عمل بیاد.
شیر ولرم را با روغن و مخمر فعال شده مخلوط می کنیم سپس آرد و نمک را که الک کردیم به مواد اضافه می کنیم .
و آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.
روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود.
شما می توانید از خمیری که همیشه برای پیتزا درست می کنید هم استفاده کنید .
حالا از قالبهای قیفی شکل استفاده کرده و خمیر را دور آن بپیچید .
در فر قرار داده تا بپزد و سپس مواد دلخواهی که برای پیتزا دوست دارید داخل قیف ها بریزید و برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید.