پاسخ به:گلدهی_کاکنوسها
سه شنبه 8 تیر 1395 11:35 AM
گلدهی_کاکنوسها
روش به گل نشاندن کاکتوس ها در آپارتمان
مهم ترین و جالب ترین مورد این مبحث از نظر علاقه مندان به گل و گیاهان به گل نشاندن کاکتوس ها است
روشی که خودم در منزل به کار برده ام و نتیجه آن نیز مثبت بوده برایتان بازگو می کنم . در دوران استراحت زمستانی ( از پاییز تا اول بهار ) محل آنها را تغییر داده و به محل خنک تری منتقل می کنم ، به طوری که درجه حرارت محیط زیست آنان در روز حدود 20 درجه سانتی گراد و در شب بین 5 تا 10 درجه سانتیگراد باشد . تحت شرایط فوق پس از پایان استراحت زمستان کاکتوس های بالغ به گل می نشینند . همان طور که قبلاً نیز اشاره شد ، در این مدت هر سه تا چهار هفته یک بار مقدار کمی از آنها را آبیاری می کنم در صورتی که در این مدت درجه حرارت از این میزان بالاتر زود نه تنها گلی نخواهند داد، لکه چون نمی توانند استراحتی واقعی داشته باشند ، به تدریج ضعیف و دوکی خواهند شد
خواهید گفت چطور در آپارتمان به این گونه عمل نمائیم چون ایجاد درجه حرارت مناسب به طور صد درصد دراکثر آپارتمان ها مقدور نمی باشد ولی به طور تقریب امکان پذیر است . جاهای مثل ایوان های سرپوشیده ، پارکینگ ها ی آپارتمان ها و یا پشت پنجره های زیرزمین های خنک و نورگیر برای این کارمناسب است به شرط آنکه درجه حرارت این محل ها به زیر صفر نرسد . همچنین می توانید با ساختن گلخانه کوچکی با چوب و نایلون که درجه حرارت آن تا حدودی قابل تنظیم باشد جای مناسبی برای نگهداری و به گل نشاندن کاکتوس ها از پاییز تا بهار فراهم آورید