0

(صندلی داغ)میهمان sayyed13737373

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان sayyed13737373
سه شنبه 8 تیر 1395  8:25 PM

نقل قول adam55

معصومین فرمودن که از خود نباید تعریف کرد و امیدوارم پاسخ هایم این طور بهتون القا نکند که تعریف هستش و فقط برای این پاسخ می دهم که دیگران بدونند که دانشجو معلمان دانشجو های موفق و برگزیده هستند و از کوچه جمعشون نکردند به تعبیر بعضی ها

1- میشه رتبه کنکور ، سهمیه منطقه ،رتبه کشوری و رشته تحصیلی دبیرستان رو بفرمایید؟!

رشتم تجربی بوده در مدرسه سمپاد میرزا کوچک خان ( تیزهوشان) درس خوندم. کل دوران حصیلم معدلم بالای 18 و نیم بوده ( البته الان هم تو دانشگاه همین قضیه صادق هستش)

رتبه اینام هم بد نبودش دقیقشون یادم نیستش ولی فکر کنم کشوریم 17 هزار بودش و ما سهمیه منطقه 2 بودیم.

2- یادتون هست تو مصاحبه چند نفر سوال میپرسیدن و حضور داشتن ؟چه سوالی بیشتر از همه شما رو به چالش کشید؟

مصاحبه 4 نفر، گزینش 1 نفر

چون قبلش 4 جای دیگر همچون بقیه الله، امام صادق، قوه قضاییه و یک جای دیگر رفته بودم و 3 تاشون هم قبول شده بودم هم استرس کمی داشتم و هم مصاحبه گزینش اینجا سوالاتشون برام آسون و تکراری و بسیار نسبت به بقیه سطح پایین بودش.

مشورت با خانواده باعث شد این رشته رو انتخاب کنم وگرنه بقیه رو قبول شده بودم.

3- آیا از اون افرادی که مصاحبه گرفتن الان استاد و مدرس شما هستن؟! در چه دروسی

خیر گزینش و مصاحبه رشت بودم

4- فکرشو میکردی پذیرفته بشی؟! بعد از مصاحبه منظورمه

بله مطمئن بودم.

چون نمره صاحبم 118 از 120 شدش و تو لیستی که بودش بالاترین نمره رو داشتم و تو گزینش هم جای سوال کننده و پاسخگو عوض شد و من سوال می کردم و ایشون پاسخ می گفتند و بیش از 10 دقیقه نکشید بر عکس بقیه که 40 دقیقه می کشید براشون

خواهش می کنم

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
salma57 adam55
دسترسی سریع به انجمن ها