رول کدو و زیتون ، زینت بخش سفره افطار
چهارشنبه 2 تیر 1395 1:30 PM
این غذا سبک، ساده و بسیار خوش طعم است و با ظاهر خوبی که دارد، زینت بخش سفره افطار شما خواهد بود.
چی لازم داريم:
کدو ۴ عدد بزرگ
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زیتون سیاه یک چهارم پیمانه
پودر گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه
پنیر پارمزان در صورت تمایل
چه جوری درست میشه:
ابتدا تابه را گرم کنید. بهتر است از تابه گریل استفاده نمایید. حالا هر کدام از برشهای کدو را به روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک و فلفل به آن بزنید. سپس آن را گریل کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.
پودر گوجه فرنگی خشک شده را همراه با حلقههای زیتون سیاه و نمک و فلفل روی کدو بگذارید و آن را رول کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی پنیر پارمزان هم در ترکیبات بریزید که در این صورت، باید پس از رول کردن باز هم کدوها را حرارت دهید تا پنیر آب شود. این غذا را با سس مایونز رقیق شده با ماست و سبزیجات معطر میل کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست