«ته چین عربی» غذایی پر و پیمون برای مهمانی
چهارشنبه 2 تیر 1395 1:23 PM
چی لازم داريم:
برنج 4 پیمانه
مرغ 4 قطعه
گوجه فرنگی 2 عدد
کاهو 1 کیلو گرم
کره نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
مغز آجیل (برای تزیین) به میزان لازم
لیمو (ریز و ترش) 4 عدد
برگ بو 4 عدد
چطور بپزيم:
1. مرغ را از شب قبل یا حد اقل 2ساعت قبل با مقداری کره،زعفران ،آب لیمو ترش ، برگ بو و یک استکان آب پیاز مزه دار میکنیم .
2. ظرف نچسبی را چرب کرده، تکههای مرغ را در آن میچینیم و مابین آنها گوجهفرنگیها را خرد کرده و میچینیم روی مرغها را با کاهو میپوشانیم.دز ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و بعد از آبکش کردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره کمی کاهو روی آن قرار میدهیم همینطور لابهلای برنج قرار میدهیم تا مواد تمام شود.
3. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه میگذاریم تا دم بکشد. کمی کره را روی برنج میدهیم و بعد از دم کشیدن برنج را داخل ظرف مناسب برمیگردانیم.
نکات:
1)بهتر است برنج را کمی پخته تر آبکش کنید که قالبی در بیاید.
2)این غذا در پلو پز راحت تر طبخ میشود.
3)اگر دوست دارید به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده استفاده کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست