0

(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم وبلاگ های راسخون+امتیاز ویژه

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم وبلاگ های راسخون+امتیاز ویژه
شنبه 5 تیر 1395  10:04 AM

نقل قول khoda1393

باسلام

1-ببخشید تحصیلات شما چیست که هم مرتبط با کارتان است و هم نوشتید فداکاری کردید و دانشگاه نرفتید؟

2-به نظر شما این درسته که مدیر قسمت وبلاگ باشید واز وبلاگ نویسی کناره گیری کرده باشید؟

3-این انصافه خودتان از وبلاگ نویسی فاصله گرفته باشید و بعد بگویید دوستان در بخش وبلاگ کم کاری میکنند؟

بنده درست و یا غلط بیشتر خواننده سایت هستم تا ارسال مطلب در وبلاگ و انجمن و...

4-بهترین عمل شب احیا از نگاه جنابعالی؟

5-خدمت به احیاگران را می پسندید یا احیاگرفتن خود را؟

بنده در دو رسته تحصیل کرده ام کامپیوتر گرایش نرم افزار و ... (به مدت 3 سال کنکور قبول شدم و وارد دانشگاه نشدم)

به دلیل مشغله زیاد در ابتدا و در دسترس نبودن اینترنت در منزل و پس از آن سرد شدن نصبت به وبلاگ به دلیل دوری از فضای مجازی رغبتی برای وبلاگ نویسی پیدا نکرده ام، در حال حاضر هم که بنده در خدمت شما هستم زمان کافی برای رسیدگی به امور شخصی مجازی ندارم (کارهای بسیار زیاد در قسمت وبلاگ نویسی) البته منظور بنده از گله کردن که کاربران در بخش وبلاگ کم لطفی می فرمایند این است که بنده تمام تلاش خود را دارم انجام میدهم تا هم پایه با سرور های بزرگ فراسی باشیم اما کاربران بازهم گله میکنن که فلان امکان هنوز موجود نیست (تغییرات طی یک سال گذشته را نادیده می گیرند)

بنده صلاحیت اینکه در این مورد نظر بدهم را ندارم

خدمت کردن به احیا کنندگان از نظر بنده کمتر از احیا کردن نیست شاید اجر بیشتری هم داشته باشد الله اعلم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها