0

(صندلی داغ)میهمان borkhar

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان borkhar
یک شنبه 30 خرداد 1395  7:48 PM

نقل قول sayyed13737373

چون که سوال عادی را سابقا در صندلی داغ در سال های پیش ازتون پرسیدن؛ و هدف این دفعه این است که بیشتر سوالات مهمان محور باشد من این طوری ازتون سوال می پرسم.

به 5 سوال به انتخاب خودتان پاسخ دهید

از آنجایی که مدیر تالار خانواده هستین به نظرتون در خانواده های برای پیشرفت تفکرات انتزاعی کودکان چه باید کرد؟

به عنوان یک مادر 6 مورد از مواردی که برای انتخاب کتاب برای آقازدتون مد نظر دارید بفرمایید همراه علت؟نویسنده-انتشاراتش کجا باشه-موضوع کتاب

بفرمایید که بزرگترین مشکل بنده چیست؟ و راهکار شما چی هستش؟نفرمایین.شما الگوی همه دوستان انجمنی از نظر بنده بودین.

اگر قرار بر انتخاب تالاری جز تالار خانواده را داشتید کدام تالار را انتخاب می کردید چرا؟گفتگوی آزاد.از اول دوستش داشتم.

از آنجایی که به داشتن اطلاعات کافی مدیران تالارها نسبت به تالارشون حساس هستید به نظرتون مسئول انجمن چه کاری برای بهبود این قضیه می توانند انجام دهند؟هر کی رو نسبت به تجربه و اون اطلاعاتی که داره رو مدیر هر بخش بزارن.مثلن من اون پیشنهادی بود بهتون دادم چون دیدم واقعا تو این قسمت تجربه ی کافی رو دارین و حیفه از تجربیاتتون استفاده نشه.

ویه مورد دیگه سختگیری بیشتر بشه.

طرحی سابقا پیشنهاد دادید در پایان مدیریت جناب کیانی که بسیار شبیه طرح مدیر پاسخگو بود و با اجراش موافقت شد. ولی بعدها ناموفق بود. چرا دوباره بر اجرای طرحتون پافشاری نکردید؟ بهتر نیست دوباره اجراش کنید؟

بله.ذره بین راسخونی.نمیدونم.والا پافشاری که کردم..........ولی دیگه آقای کیانی نیستن!احساسم کردم استقبال نمیشه.

دوست که دارم اجرابشه.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123 saeidfarajpour ravabet_rasekhoon ali_kamali rezamzd
دسترسی سریع به انجمن ها