0

(صندلی داغ)میهمان borkhar

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان borkhar
شنبه 29 خرداد 1395  6:21 PM

نقل قول borkhar
نقل قول adam55

سلام ، تعدادی از سوالاتی که از بانو آینه پرسیدم و بی جواب موند رو از شما میپرسم ( تقلبی)

1- دیدگاه شما در مورد اشتغال بانوان در غیر از مواردی که ایجاب می کند یک خانم مشغول باشه چیه؟! آیا قبول دارید که فرصت اشتغال از یک آقا سلب شده و پیامد آن بیکاری یک مرد و به تاخبر افتادن تشکیل یک خانواده است؟! آیا شما هم با من همفکرید که یک بازی دوسرباخت هست؟!؟ اگر ممکن است شرح دهید:غیر از مواردی که ایجاب میکنه؟؟نه.خیلی موافق نیستم.چون خانوما تو خونه هم باشن آخر سر به تموم کارشون نمیرسن.خنده -نه با این حرف موافق نیستم.یعنی با شاغل شدن یه خانوم امکان شاغل شدن یه آقا کم میشه؟؟نه.خیلی کارها رو خانوما نمیتونن انجام بدن و مختص آقایونه.

2- چه نوع پوششی را برای یک بانو حجاب برازنده می دانید و خودتان چه نوع حجابی را انتخاب می کنید؟! اگر ممکن است شرح دهید:از نظر من :پوشش کامل چادرهست_غیر از اینو نمیپسندم حتی اگه بدونه چادر هم حجابش کامل باشه._خودم در همه حال چادر..........یعنی چادر از نظر من یه نوع محافظ هستش برا یه خانوم.

3- با توجه به مسئولیتتون در راسخون آیا تا بحال باعث تشکیل خانواده برای فامیل و دوستان شده اید و در راه خیر قدمی برداشته باشید؟! اگر ممکن است شرح دهید.

معمولن نمیشم.یعنی یه بار خواستم انجام بدم........که بعد متوجه یه موردی شدم کلن بیخیال همه چی شدم.

4- در طرف مقابل سوال قبل آیا شده مانع از هم گسستن خانواده ای شده باشین؟! اگر ممکن است شرح دهید

5- بزرگترین آرزوی شما و بزرگترین نفرت شما چیست؟! شرح دهید لطفا

متشکرم

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها