پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان borkhar
شنبه 29 خرداد 1395 6:21 PM
سلام ، تعدادی از سوالاتی که از بانو آینه پرسیدم و بی جواب موند رو از شما میپرسم ( تقلبی)
1- دیدگاه شما در مورد اشتغال بانوان در غیر از مواردی که ایجاب می کند یک خانم مشغول باشه چیه؟! آیا قبول دارید که فرصت اشتغال از یک آقا سلب شده و پیامد آن بیکاری یک مرد و به تاخبر افتادن تشکیل یک خانواده است؟! آیا شما هم با من همفکرید که یک بازی دوسرباخت هست؟!؟ اگر ممکن است شرح دهید:غیر از مواردی که ایجاب میکنه؟؟نه.خیلی موافق نیستم.چون خانوما تو خونه هم باشن آخر سر به تموم کارشون نمیرسن.خنده -نه با این حرف موافق نیستم.یعنی با شاغل شدن یه خانوم امکان شاغل شدن یه آقا کم میشه؟؟نه.خیلی کارها رو خانوما نمیتونن انجام بدن و مختص آقایونه.
2- چه نوع پوششی را برای یک بانو حجاب برازنده می دانید و خودتان چه نوع حجابی را انتخاب می کنید؟! اگر ممکن است شرح دهید:از نظر من :پوشش کامل چادرهست_غیر از اینو نمیپسندم حتی اگه بدونه چادر هم حجابش کامل باشه._خودم در همه حال چادر..........یعنی چادر از نظر من یه نوع محافظ هستش برا یه خانوم.
3- با توجه به مسئولیتتون در راسخون آیا تا بحال باعث تشکیل خانواده برای فامیل و دوستان شده اید و در راه خیر قدمی برداشته باشید؟! اگر ممکن است شرح دهید.
معمولن نمیشم.یعنی یه بار خواستم انجام بدم........که بعد متوجه یه موردی شدم کلن بیخیال همه چی شدم.
4- در طرف مقابل سوال قبل آیا شده مانع از هم گسستن خانواده ای شده باشین؟! اگر ممکن است شرح دهید
5- بزرگترین آرزوی شما و بزرگترین نفرت شما چیست؟! شرح دهید لطفا
متشکرم