پاسخ به:(صندلی داغ)میهمانان ayeneh - saeidfarajpour - asdfgzxcvb11 + امتیاز ویژه
پنج شنبه 27 خرداد 1395 1:44 AM
اقای میر سعید فرج پور دوست عزیز و هم استانیم سلام رسول جان
شما بیشتر دوست دارین در کدوم بخش های سایت مدیریت و شرکت.کنید یه بخشی نیست که فقط من ایده بدم و دوستان اجرا کنند -فردا که آمریکا منو دزدید برد روم آمپول آزمایش کنه...نه ببخشید از ایده هام استفاده کنه اونوقت قدر منو می دونن
ایا مدیریت رو دوست دارید یا صرف کاربری بودن را تو بخش هایی که می تونم کمک کنم مدیریت و مشارکت و در دیگر زمینه ها کاربر بودن
ایا اگر از شما دعوت بشه بعنوان مسدول بخش نرم افزار سایت بطور رسمی هم کاری کنید قبول میکنید یا خیر با دلیل اگر به عنوان مسئول بارگذاری،ویرایش مشخصات،به روز رسانی ، جستجو و معرفی نرم افزار ها در بخش نرم افزار باشد بله ولی اگر در ساخت نرم افزار باشه خیر چون تخصص لازم رو ندارم
در چه مراسماتی بیشتر در سایت شرکت میکنید بیشتر مربوط به موضوع خاصی نمی باشد ولی بیشتر در برنامه ای که بوی جایزه بدهد
اهداف کوتا ه مدت و بعدا بلند مدتتان را بیان نمایید اهداف کوتاه مدت:دست و پا کردن شغلی در کنار تحصیل - ادامه تحصیل و فارغ التحصیلی با علم بالا(نه صرفا نمره) - کاهش بارم از دوش خانواده و جامعه ! بلند مدت: جهاد در راه خدا- شهادت! (کمک به مردم،کسب روزی حلال،نیکی به پدر و مادر و... به نظر من تمام فعالیت های خدا پسندانه جهاد بوده و از دست دادن جان در این راه ها شهادته برای من)
اگر الان همه مدیریتهای تالار ها خالی بشم و شما نفر اول در انتخاب تالار باشین بدون رودربایستی کدام تالار مورد پسند شما قرار خواهد گرفت. راستش تا حالا دربارش فکر نکردم
جاده جیران رو برای روز تعطیل انتخاب میکنید یا شورابیل را؟ هیچکدام! مکانی سرسبز ،آرام با صدای آب کنار عزیزان مثلا طبیعت اطراف مشکین شهر (از مکان های شلوغ خوشم نمیاد چون اگه برای دیدن افراد می رفتم که همونا یا بیشتر از اونا تو شهر بودن - طبیعت فقط با صدای آب و پرندگان!)
تشکر از شما