پخت دلمه برگ مو همیشه به چند ساعت زمان نیاز ندارد؛ شما می توانید با استفاده از مایکروفر نیز آن را بپزید. احتمالا در این روزهای شلوغ که همه درگیر کلی کار هستند، می تواند کلی در وقت شما صرفه جویی شود.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
فلفل سبز دلمه ای 4 عدد
سبزی دلمه 0.5 فنجان
برنج 0.5 فنجان
لپه 0.35 فنجان
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
کره 35 گرم
زعفران 0.5 قاشق مرباخوری
آب 1 فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز طبخ :
1. ابتدا لپه را 2 الی 3 ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.
2. برنج را شسته به ظرف فوق اضافه کرده و 2 برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به ان اضافه کنید و به مدت 15-10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ ، نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته آن را خوب مخلوط کرده و به مدت 6-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید، (در این فاصله آن را یکبار خوب هم یزنید ).
3.مقداری رب گوجه را با آب جوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. تمامی مواد فوق را در یک ظرف بزرگ همراه سبزی دلمه خوب مخلوط کنید . سر فلفل ها را به شکل دایره ببرید و بردارید و داخل انها را خالی کنید .
4.داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید و بعد سر فلفل را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25 - 20 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم .