تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی)
یک شنبه 23 خرداد 1395 7:08 PM
طرز تهیه تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی)
تورتیلا
مواد لازم برای ۶ نفر:
تخم مرغ : 8عدد
قارچ ورقه شده : یک پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : نصف پیمانه
مایه گوشت ماکارونی : یک پیمانه
گوجه فرنگی درشت خرد شده : یک عدد
کدوبا پوست خرد شده : یک عدد
بادنجان با پوست خرد شده : یک عدد
پیاز داغ عسلی : ۴/۱پیمانه
طرز تهیه :
تورتیلا
مواد لازم برای ۶ نفر:
تخم مرغ : 8عدد
قارچ ورقه شده : یک پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : نصف پیمانه
مایه گوشت ماکارونی : یک پیمانه
گوجه فرنگی درشت خرد شده : یک عدد
کدوبا پوست خرد شده : یک عدد
بادنجان با پوست خرد شده : یک عدد
پیاز داغ عسلی : ۴/۱پیمانه
طرز تهیه :
کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده رو با کمی روغن مایع تفت بدین تا نرم بشه . گوجه فرنگی و قارچ رو هم در انتها اضافه کنین و تفت بدین تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم بشن . ماهیتابه گودی رو گرم کنین وسپس توش مقداری روغن بریزین .تخم مرغها رو توی ظرفی شکسته و هم بزنین و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت رو هم بهش اضافه کنین و هم بزنین . آویشن هم بپاشین و توی ماهیتابه داغ بریزین و روش رو صاف کنین و درش رو بذارین تا یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه . وقتی خودش رو گرفت میتونین برش بدین و برش ها رو به سمت دیگه برگردونین تا اون طرف هم سرخ بشه . بعد روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدین تا روغنش گرفته بشه . توی ظرف مناسب بکشین و تزیین کنین و سرمیز ببرین.