0

 طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

 طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی
یک شنبه 23 خرداد 1395  7:04 PM

 طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی
شیشلیک ایتالیایی


مواد لازم:

 
راسته شیشلیكی : چهار عدد

آردسفید : دو پیمانه

تخم‌مرغ : دو عدد

آرد سوخاری : یك پیمانه

پنیر پارمزان  :   یك پیمانه

پنیر موتزارلا  :   به میزان لازم

روغن زیتون  :   به میزان لازم

نمك، فلفل و زعفران   :  به میزان لازم

 
 

طرز تهیه:
شیشلیک ایتالیایی


مواد لازم:

 
راسته شیشلیكی : چهار عدد

آردسفید : دو پیمانه

تخم‌مرغ : دو عدد

آرد سوخاری : یك پیمانه

پنیر پارمزان  :   یك پیمانه

پنیر موتزارلا  :   به میزان لازم

روغن زیتون  :   به میزان لازم

نمك، فلفل و زعفران   :  به میزان لازم

 
 

طرز تهیه:

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمك، فلفل و كمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل به آن اضافه می‌كنیم و آنها را كنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می كنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر كدام یك قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو می‌كنیم.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها