بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)
یک شنبه 23 خرداد 1395 6:54 PM
طرز تهیه بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)
بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)
مواد لازم:
گوشت بدون چربی چرخ کرده : نیم کیلو
سیر کوبیده : 3-4 حبه
جعفری ساطوری شده : نصف پیمانه
قارچ ساطوری شده : 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
روغن زیتون :به میزان لازم
آرد سفید :به میزان لازم
نمک، فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)
مواد لازم:
گوشت بدون چربی چرخ کرده : نیم کیلو
سیر کوبیده : 3-4 حبه
جعفری ساطوری شده : نصف پیمانه
قارچ ساطوری شده : 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
روغن زیتون :به میزان لازم
آرد سفید :به میزان لازم
نمک، فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
سیر را با قارچ روی گوشت بریزید. تخم مرغ را روی گوشت بشكنید. نمك و فلفل بپاشید. گوشت را چنگ بزنید و مخلوط كنید، سپس به صورت شامی مانند درآورید و در آرد بزنید. 2-3 قاشق روغن زیتون در تابه روی شعله داغ كنید و شامی ها را در روغن بگذارید. پس از 2-3 دقیقه برگردانید و پس از 2-3 دیگر بردارید. شامی ها را در دیس بچینید و باز اندكی نمك و فلفل بپاشید و با جعفری آرایش كنید. داغ سر سفره ببرید.