0

 حلیم بادمجان

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

 حلیم بادمجان
یک شنبه 23 خرداد 1395  2:25 PM

 حلیم بادمجان

•    تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر

مواد لازم:
 
•    ۱۰ تا ۱۲ عدد بادمجان قلمی  
•    یک کیلوگرم گوشت سر دست گوسفند و گوساله     
•    500 گرم لوبیای سفید            
•    یک عدد پیاز متوسط
•    ۲ تا ۳ پیمانه کشک ساییده          
•    ۳۵۰ گرم روغن                 
•    یک‌دوم پیمانه عدس 
•    یک‌دوم پیمانه برنج
•    نمک وفلفل           
•    نعناع‌داغ (برای تزئین)

انواع غذاهای شیرازی (1)


طرز تهیه:

1.    بادنجان‌ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آنها را بشویید و کنار بگذارید. برای این که بادنجان موقع سرخ شدن روغن زیادی به خود نکشد، روی آنها ماست بمالید و حدود دو ساعت در یخچال قرار دهید. 

2.    عدس و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید.

3.    پیاز را خرد کنید و در تابه تفت دهید تا سبک شوند. سپس گوشت را اضافه کنید و به همراه، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز و کمی آب آنها را بپزید.

4.    در این فاصله، بادنجان‌ها را سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود. 

5.    برنج و عدس را همراه نمک به گوشت پخته اضافه کنید و نیم ساعت در قابلمه را بگذارید تا پخته شوند

6.    در آخر، بادنجان‌ها و کشک رقیق شده با آب را به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه آب غذا کشیده شد، با گوشت‌کوب همه آنها را به خوبی له کنید. به قدری بگوبید که حالت کشسانی پیدا کند. 

7.    برای سرو، می توانید آن را با نعناع‌داغ، کشک، پیازداغ و گردوی خردشده تزیین کنید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها