0

5سوپ کدبانو پسند مناسب ماه رمضان (1)

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

20 سوپ کدبانو پسند، مناسب ماه رمضان (4)
چهارشنبه 26 خرداد 1395  12:30 PM

16. سوپ سیب‌زمینی
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


4 عدد سیب‌زمینی درشت را مکعبی خرد کنید. 1 عدد پیاز درشت را هم پوست گرفته و نگینی خرد کنید. این دو را به همراه 4/1 پیمانه قارچ خرد شده در قابلمه‌ای بریزید و روی آنها را با مقدار کمی آب بپوشانید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مواد بپزند. 1 لیتر شیر، 2 قاشق کره و مقداری نمک و فلفل  به سوپ اضافه کنید. بهتر است سوپ آماده را به‌صورت پوره درآورید. برای سرو 1 قاشق چایخوری ریحان خردشده را با 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده مخلوط و به سوپ بیفزایید.
 



17. سوپ تره‌فرنگی، گل‌کلم و بروکلی
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


1 عدد تره‌فرنگی را حلقه‌حلقه ببرید و با 40 گرم کره تفت دهید. 2 عدد سیب‌زمینی کوچک را نگینی خرد و به مواد اضافه کنید. یک‌ونیم قرص عصاره را با 3 پیمانه آب‌جوش حل کنید و به قابلمه اضافه کنید. در ظرف را ببندید تا سبزیجات بپزند. سپس 200 گرم گل‌کلم و 200 گرم کلم‌بروکلی را هم به همراه نمک و فلفل به آن  بیفزایید. سوپ را با گوشتکوب برقی یا مخلوط‌کن به‌صورت پوره‌ای سبز رنگ درآورید. روی سوپ را برای سرو با کمی خامه زده شده و فلفل سیاه تزیین کنید.
 



18. سوپ ایتالیایی با کوفته‌قلقلی
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


در یک قابلمه مناسب این مواد را بریزید: 3 عدد گوجه‌فرنگی خرد شده،1 پیمانه آب گوشت، 2 حبه سیر له شده، 1 عدد پیاز ریز خرد شده، 1 عدد هویج ورقه شده، 1 ساقه کرفس حلقوی بریده شده، 2/1 پیمانه لوبیا سبز 2 سانتی خرد شده، 4/1 پیمانه فلفل‌دلمه‌ای خردشده، نوک قاشق چایخوری شکر و همین مقدار فلفل سیاه. کمی هم آب بیفزایید و در ظرف را ببندید. تا مواد می‌پزند، 200 گرم گوشت چرخ کرده را با 1 عد پیاز رنده شده آب‌گرفته و کمی نمک و فلفل ورزدهید و به صورت کوفته قلقلی درآورید. کوفته‌ها را در تابه‌ای با کمی روغن زیتون بودار تفت دهید تا نیم‌پز و سرخ شوند. کوفته‌ها را هم با مقدار مناسبی نمک به سوپ بیفزایید. در آخر 1 پیمانه پاستای فرمی به سوپ افزوده و پس از پخت کامل مواد سوپ را سرو کنید.
 



19. سوپ مرغ و برنج
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


1 عدد سینه مرغ را با 5 ساقه پیازچه و مقدار مناسبی آب بپزید. بعد از پخت کامل مخلوط را با گوشتکوب برقی به صورت پوره درآورید. حالا 1 پیمانه نخودسبز و 1 عدد هویج نگینی ریز خرد شده را هم به سوپ بیفزایید.نصف پیمانه برنج، 1 پیمانه آب‌مرغ وچند عدد قارچ دکمه‌ای ریز را هم به سوپ اضافه کنید. وقتی همه مواد به خوبی پختند و برنج‌ها تقریبا له شدند، کمی فلفل سیاه و 4/1 پیمانه آب‌لیموی تازه هم افزوده و سوپ را سرو کنید. برای تزئین می‌توانید کمی پودر پنیر پارمسان روی سوپ بپاشید.
 



20. سوپ خرفه
 

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (4)


ابتدا 300 گرم خرفه را پاك کنید، به این ترتیب که ساقه‌هاي كلفت را جدا كنيد و برگ‌ها را خوب بشوييد.بعد از بي‌آب شدن سبزي‌ها آنها را ريز كنيد و در قابلمه‌اي با50 گرم كره تفت دهيد. بهتر است حرارت كم باشد تا كره نسوزد.حالایک و یک دوم پیمانه  آب مرغ و نمك و فلفل را اضافه كنيد. حرارت را زياد و بعد متوسط كنيد. صبر كنيد تا غذا به مدت 15 دقيقه بجوشد.1قاشق سوپ خوری آرد سفيد و2 قاشق سوپ خوری  آرد ذرت را درنصف پیمانه  شير حل كرده و به قابلمه سوپ اضافه كنيد. در اینجا حرارت را كم كنيد و دائم هم بزنيد تا مواد بجوشد و كمي غليظ شود.وقتي سوپ خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و با مقداری پیازچه و مغز گردو تزئين كرده و سرو كنيد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها