20 سوپ کدبانو پسند، مناسب ماه رمضان (3)
سه شنبه 25 خرداد 1395 3:06 PM
11. سوپ عدسی
2 پیمانه عدس را با کمی روغن زیتون، 1عدد پیاز نگینی و مقدار مناسبی آب بپزید. 1 عدد هویج و 1 عدد سیبزمینی متوسط را ریز نگینی خرد کنید و به عدس بیفزایید. 1 عدد قرص عصاره مرغ را در 1 پیمانه آبجوش حل کنید و داخل مواد بریزید. وقتی همه مواد پختند، با اضافه کردن نمک و فلفل قرمز سوپ را مزهدار کنید. برای سرو هم 2 قاشق گشنیز خرد شده روی سوپ بریزید. این سوپ با نان برشته یا بیسکویت نمکی همراه خوبی است.
12. سوپ کلم و تره فرنگی در نان
1 عدد کلمبرگ سفید کوچک را خلالی خرد کنید. 1 هویج متوسط را هم درشت رنده کنید. یک عدد ترهفرنگی را حلقهای ببرید. همه مواد را با 1 قاشق کره در قابلمهای مناسب روی حرارت تفت دهید تا سبک شوند. 2 پیمانه آب مرغ به مواد افزوده و در قابلمه را ببندید تا سبزیجات بپزند. در آخر با اضافه کردن 4 قاشق خامه، کمی نمک و فلفل سوپ را مزهدار کنید. برای سرو به تعداد نفرات نان جو گرد (مخصوص سوپ) بگیرید و قسمتی از آن را مثل در جدا کنید. پس از خالی کردن مقداری از خمیر داخل شکم نان، داخل آن را با سوپ پر کنید و با چند برگ جعفری تزئین کنید.
13. سوپ قارچ
در یک قابلمه مناسب 2 قاشق سوپخوری کره بریزید. 4/1 پیمانه پیاز خرد شده روی حرارت تفت دهید. بعد 2 قاشق آرد به مواد بیفزایید و باز هم بزنید. 3 پیمانه قارچ ورقهای خرد شده هم اضافه کنید و هم بزنید تا کمآب شوند. سپس 1 پیمانه شیر به مواد داخل قابلمه بیفزایید و در ظرف را ببندید. 1 قرص عصاره گوشت یا مرغ را در 4/1 پیمانه حل کنید و آن را هم به سوپ اضافه کنید. در مراحل آخر 170 گرم پنیر خامهای را حبهای خرد کنید و به سوپ بیفزایید. وقتی پنیر در اثر حرارت آب شد، سوپ آماده سرو است. برای تزیین میتوانید کمی جعفری خرد شده و قارچ سرخ شده روی آن بریزید.
14. سوپ پیاز فرانسوی
800 گرم پیاز را پوست بگیرید و خلالی نازک خرد کنید. پیاز را به همراه 50 گرم کره در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید. نمک و فلفل را هم به میزان دلخواه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و هر از گاهی آنها را هم بزنید تا نسوزند. تا پیازها بیآب می شوند، 8-4 برش نان باگت فرانسوی را در فر گرم به مدت چند دقیقهای بگذارید تا برشته و نیمه خشک شوند. به پیازها 1 قاشق چایخوری سرخالی شکر اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاراملی شوند. حالا 4 پیمانه آبمرغ به سوپ اضافه کنید و مدتی بگذارید تا بجوشد و جا بیفتد. برای سرو به سبک رستورانی، سوپ را در 4 ظرف بریزید و روی هر کدام یکی دو برش نان برشته بگذارید و با کمی فشار دادن آنها را در سوپ فرو کنید. بعد روی آنها را مقداری پنیر پیتزا ( یا گرویه سوییسی) بریزید و مدتی در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. سوپ برای سرو آماده است.
15. سوپ سبزیجات
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در قابلمهای مناسب بریزید. 2 عدد هویج و 2 ساقه کرفس را در این قابلمه خرد کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید. سیبزمینیها را پوست بگیرید و درشت خرد کنید. تره فرنگی را هم خرد کنید و هردو را به مواد سوپ بیفزایید و هم بزنید. 2 حبه سیر کوچک را در قابلمه رنده کنید.
1 عدد قرص عصاره سبزیجات را در 2 پیمانه آب جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید. در آخر یکونیم پیمانه نخودسبز یخ زده ، 1 پیمانه اسفناج تازه و نصف بروکلی گل کلم هم به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند. برای سرو نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و با 1 قاشق گشنیز خردشده آن را تزیین کنید.
ادمه دارد...
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست