0

دلمه آلماني!

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

دلمه آلماني!
شنبه 22 خرداد 1395  6:58 PM

دلمه غذای شناخته شده هست که ملیتهای مختلف با رسپتهای گوناگون ، اونو درست میکنند
در آلمان این نوع دلمه به اسم Kohlrouladen شناخته شده میباشد ، که به همان معنای کلم پیچیده شده است
البته من دلمها رو به روش ایرانی پر کردم، ولی روش آلمانی اون تنها با گوشت چرخ کرده هست 
و اما مواد لازم ، مقادیر این غذا بسته به میل خودتان میباشد ، شما میتونید هر کدام از این مواد را کم یا زیاد کنید
مقداری برگ کلم
لپه نیم پز شده
گوشت چرخی گوسفند یا گاو
برنج نیم پز شده
سبزی دلمه شامل تلخون و ریحون
رب گوجه
ادویه دلخواه ، که من از زیره ، تخم گیشنیز ، زردچوبه و نمک و فلفل استفاده کردم
ابتدا برگها را با دقت جدا کرده و قسمت ساقه برگ را که سفترو سفید میباشد با چاقو ببرید سپس همراه با آب و نمک و ۱ قاشق سرکه بگذارد تا بپزد
برگها باید بعد از پخت ، نرم شوند و حالت شکنندگی را از دست بدهند ، برگم کلم به مدت پخت نسبتا زیادی احتیاج دارد
لپه و برنج را با هم گذاشته تا نیم پز شود ، و بعد از خنک شدن با گوشت و سبزیجات مخلوط میکنیم ، در این قسمت میتوانید ادویه را نیز اضافه کنید
و همینطور کمی از ادویه را میتوانید داخل سس این غذا کنار بگذارید
از مواد داخل برگهای پخته شده ریخته و شروع به پیچیده ان میکنید ، بهتر از از قسمت ساقه شروع کنید
داخل ظرفی ، مقداری روغن ریخته و رب گوجه را کمی تفت داده و آب اضافه کرده ، و دلمه ها بعد از جوش آمدن آب داخل ظرف با دقت قرار دهید
مقدار آب باید تقریبا تا روی دلمها را گرفته باشد . حرارت گاز را کم کرده تا شکل دلمها به هم نخورد
دلمه های که میبینید بسیار کوچیک بود و مدت ۳۰ دقیقه به پخت احتیاج داشت
نوش جان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها