0

(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم روابط عمومی راسخون+امتیاز ویژه

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم روابط عمومی راسخون+امتیاز ویژه
سه شنبه 25 خرداد 1395  2:17 PM

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای قریشی. طاعات و عباداتتون مورد قبول حضرت حق.

1- دوست دارید مهمان بعدی صندلی داغ چه کسی باشه؟

بعد از بنده کاربران عزیز هستند. هر عزیزی هست مهم مشارکته و همراهی.

2- به سیستم قرعه کشی راسخون اعتقاد دارید؟ به نظرتون پارتی بازی نیست؟ چرا من تا به حال با توجه به خرج کردن مقدار بسیاری حسنه در قرعه کشی فروشگاهتون برنده نشدم؟

بلی. سیستمه دیگه سیستم هم که پارتی بازی بلد نیست. ان شا الله که این بار شما برنده شوید

3- اگر قرار باشه یک هدیه از فروشگاهتون به بنده بدید کدوم رو انتخاب میکنید؟ راسته اصفهانیا خسیسن؟

همه هدایا متعلق به شماست. حالا اگر قرار شد همون موقع تصمیم میگیریم چی تقدیم شود. شاید حق انتخاب را به خودتون دادیم اینم برای دست و دل بازی اصفهانی ها..smiley

4- اگر مجبور بشید بین مادرتون و همسرتون حرف یکی رو انجام بدید کدومو انتخاب میکنید؟

هر کدوم درست تر و به صلاح تر هست.

5- نظرتون در خصوص شبکه های اجتماعی چیه؟ شما در گوشیتون کدوم نرم افزار های اجتماعی رو دارید؟ آیا در گروه ها و کانال ها نیز عضو می شید؟

کانال ها و گروه های خوب و مفید بسیار خوبه و باید استفاده کرد. بنده همچون همه نرم افزارها و برنامه های مفید فایده و بنا برعلاقه و تخصص خودم رو توی گوشیم نصب دارم. مثل نرم افزارهای روابط عمومی، گردشگری، فکری و...  توی گروه ها و کانال هایی هم عضو هستم و استفاده می برم و استفاده می رسونم.

تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon rezamzd namebaran ali_kamali khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها