0

(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم روابط عمومی راسخون+امتیاز ویژه

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان مسئول محترم روابط عمومی راسخون+امتیاز ویژه
سه شنبه 25 خرداد 1395  12:08 PM

نقل قول shayesteh2000

سلام جناب قریشی..طاعاتتون قبول  ..اگه ماه رمضون نبود براتون شربت سفارش میدادیم ...

1.روابط عمومی محترم  سعه صدر داره و به کاربران حق میده برا اعتراضاتشون یا پیشه خودش میگه عجب کاربرای طلبکاری!

نفرمایید. البته اسمش رو بگذاریم همراهی و همکاری خیلی بهتره تا اعتراض! نه؟smiley کاربرای راسخون عالی ان ولی همراهی بیشتری ازشون انتظار میره... صادقانه. وگرنه من واقعا دوستشون دارم و واقعا از ته دلم دوست دارم هیچ مشکلی نداشته باشن و به قدرت هر چه تمام تر به سوی موفقیت خود و همه عزیزان همراه بتازند.

2.نظرتون رو درمورد ارتباطات اتاق چت راسخون  (خانم ها و آقایون)چیه؟

حال و احوال و خبر از دیگر کاربرا داشتن توی اتاق اتفاق میفته و خیلی خوبه. قشنگ ترش اینه که صله ی رحم راسخونی میشه اسمش رو گذاشت. با حفظ حریم و حرمت ها پیش به سوی ارتقای مادی ومعنوی.

3.کدوم از این گزینه ها در زندگی زناشویی خیلی مهمه؟(میتونید یک گزینه دلخواه اضافه کنید )..وچرا؟

الف)عشق و علاقه   ب)صداقت   ج)اعتماد    د)خوش اخلاقی(برخورد خوب)   ه) رفاقت      و)  احترام متقابل      ز) همه موارد

در این حد توضیح دهم که اولا دستور اسلام است. ثانیا ویژگی اخلاقی یک انسان است. ثالثا اول زندگی با همسرم به هم قول دادیم این موضوعات را در زندگی حتما رعایت کنیم و اشاعه دهیم. 

پیشاپیش از جوابگوییتون متشکرم

تشکرات از این پست
namebaran shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها