نقل قول saeidfarajpour
از ایشان می خواهیم که به سؤالات زیر پاسخ دهند:
1. خودتان را برای دوستان معرفی بفرمایید.
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و ادب و احترام حضور همه شما عزیزان بزرگوار و همراهان همیشگی راسخون
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه شما بزرگواران و با آرزوی بهترین ها برای همگی شما خوبان روی این صندلی بس داغ می نشینم! امید که به سلامت هم بتوانم از روی صندلی برخیزم!
واقعا خوشحالم که این فرصت به بنده ی حقیر اختصاص یافت با توکل بر خدای بزرگ و در فواصل این چند روز سوالات را پاسخ خواهم داد. لذا امید که مقبول افتد.
اگر به صورت خلاصه عرض کنم: بنده ارادتمند خوبان سیدرسول قریشی هستم. متولد 17 شهریور ماه سال 1363. ایران. اسپهان(اصفهان).
دانش آموخته دانشگاه اصفهان و دانشگاه یزد در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته ی زیبای ایران شناسی(گردشگری)، دارای مدرک روابط عمومی و تبلیغات از مرکز کارآفرینی دانشگاه اصفهان و....
روزگارم بد نیست
خرده نانی دارم
سرسوزن ذوقی
مادری بهتر از برگ درخت
دوستانی برتر از آب روان
و خدایی که در این نزدیکیست...
2. از چه زمانی در راسخون مشغول به کار شدید؟
از مهرماه سال گذشته
3. نحوه ی آشناییتان با این مؤسسه چگونه بود؟
سال گذشته مسئولیت اجرایی ستاد حفظ قرآن ناحیه 1 اداره اوقاف شهرستان برعهده بنده بود که بعد از آن به پیشنهاد مسئولین موسسه این سمت خطیر به بنده محول شد.
4. بهترین خاطره ای را که تا به حال در مؤسسه ی راسخون تجربه کرده اید را بیان فرمایید.
تا کنون خاطرات بسیار زیادی برایم رقم خورده ولی بهترین آن اول آشنایی با شما دوستان و بعد طرح موثر سوگواره عاشورایی بود که برای اولین بار به ذهنم رسید و شکر خدا استقبال بس عالی از آن شد که پیرو این استقبال عالی مژده دهم طرح زیبای دیگری را تدارک دیده ام که تا چند روز دیگر اعلان خواهد شد و امید که بیش از پیش استقبال و همراهی فرمایید.