0

ماه رمضان و عکس های من

sadra122
sadra122
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 505

پاسخ به:ماه رمضان و عکس های من
شنبه 5 تیر 1395  2:08 PM

مراسم افطاری هم زمان با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) به همت کانون بسیج دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور95

به مناسبت ۳۱ خرداد ماه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید و همزمان با شب میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) مراسم ویژه‌ای به همت کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور برگزار شد.

امام جمعه نیشابور در مراسم روز ملی بسیج اساتید که با حضور جمع کثیری از مسئولان و استادان بسیجی در محل اردوگاه شهید رجایی باغرود برگزار شد، با توجه به اهمیت ماه مبارک رمضان، توصیه‌هایی به اساتید بسیجی کرد.

حجت الاسلام مقری به بیان بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با استادان دانشگاه‌ها در ماه مبارک رمضان پرداخت و از دانشگاهیان خواست که سخنان و رهنمودهای معظم له را سرلوحه امور خود قرار دهند.

در ادامه بیانیه کانون بسیج اساتید از سوی عباسعلی حلاجی مسئول کانون بسیج دانشگاه آزاد اسلامی قرائت شد در این مراسم از زحمات مسئول و جانشین بسج اساتید واحد نیشابور در لوح سپاسی قدردانی شد. در بخشی از لوح که به امضای دکتر جعفر سعیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور رسیده بود، با تبریک روز ملی بسیج اساتید سالروز شهادت جانسوز مجاهد نستوه شهید دکتر مصطفی چمران را فرصتی مغتنم شمرده و به یمن علم، بینش و تلاشهای شما در راه تبیین تفکر بسیج در دانشگاه این لوح تقدیم حضور عالمانه شما می‌شود.

در این مراسم با برگزاری جلسه قرآن در ابتدای برنامه فیلم «چ» برای حاضران اکران شد و سپس حاضران در مراسم افطار شرکت کردند که در برپایی آن علاوه بر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور معاونت سمای دانشگاه نیز همکاری داشتند.

تشکرات از این پست
nargesza salma57 nazaninfatemeh amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها