پاسخ به: نکات اخلاقی ماه مبارک در محضر بزرگان +امتیاز ویژه
دوشنبه 14 تیر 1395 8:48 AM
کسی که شب تا صبح پای کار حرام نشسته، باید شب ها احیاء نگهدارد و عبادت کند، از جمله در شب 15 شعبان که احتمالاً شب قدر است که تمام مقدورات ما در آن نوشته می شود. *در سایه استغفار انسان به 4 موهبت دست پیدا می کند آیت الله مجتهدی تهرانی ادامه می دهد: پس «خدایا مرا از مستغفرین قرار بدهد» یعنی اینکه واقعاً استغفار کنم و اگر مال حرامی دارم، آن را حلال کنم، به گناهی که قبلاً کردم فکر نکنم و از آن لذت نبرم، حالا زبانی هم استغفار کنیم، خوب است، بعد از نماز مغرب هم 70 بار استغفار وارد است. وی به بیان حدیثی در این باره می پردازد و می گوید: «من اکثر الاستغفار»، کسی که زیاد استغفار کند، 4 چیز به دست می آورد، «جعل الله له من کل همٍ و غمٍ فرجا» اگر غم و غصه دارد، غم و غصه اش بیرون می آید، من هم دلم غصه دار می شود، وقتی شیعیان عراق را می کشند، وقتی در فلسطین جنایت مرتکب می شوند، روایت هم داریم وقتی یک شیعه در غرب عالم غصه دار می شود، یک شیعه هم در شرق عالم محزون می شود. این استاد اخلاق تأکید می کند: آدم گاهی اوقات بی خودی غم و غصه اش می شود، من گاهی همین طوری غصه ام می گیرد، تسبیح را برمی دارم، استغفار می کنم و حالم خوب می شود.
برگرفته ازسايت بسيج