0

نکات اخلاقی ماه مبارک در محضر بزرگان +امتیاز ویژه

morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1979

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان
چهارشنبه 19 خرداد 1395  1:53 PM

بیانات اخلاقی مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی مظاهری «مدظله العالی»

درآستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان - مسجد حکیم اصفهان

بسم الله الرحمن الرحیم

در این جلسه مقداری در خصوص ماه مبارک رمضان و چگونگی استفاده از برکات این ماه،صحبت خواهم کرد.زیرا با توجه به حلول ماه مبارک رمضان،توجه بندگان مومن خداوند به این مطالب برای بهره مندی بیشتر از اوقات شریف این ماه لازم و ضروری به نظر می رسد.

قبل از هرچیز باید توجه داشته باشیم که ماه مبارک رمضان بسیار عزیز و گرامی و اوقات آن بسیار پر برکت و شریف است.

در روایتی آمده است که روزی پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم بعد از نماز به منبر رفتند منبر آن حضرت سه پله داشت. هنگامی که از پله های منبر بالا می رفتند در پله اول فرمودند آمین؛به پله دوم رفتند و بار دیگر آمین گفتند و باز وقتی بر روی پله سوم نشستند فرمودند:آمین.

یکی از اصحاب پرسید: یا رسول الله این آمین ها چه بود؟

رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: جبرئیل آمد و سه دعا و به عبارتی سه نفرین کرد و من نیز آمین آنرا گفتم. اول اینکه فرمود: لعنت خدا بر کسی باد که پدر و مادر داشته باشد اما آمرزیده از دنیا نرود. پس من نیز آمین گفتم. دیگر اینکه فرمود: لعنت خدا بر کسی که اسم مرا (محمد صلی الله علیه و آله و سلم را) بشنود و صلوات نفرستد. و من نیز بار دیگر آمین گفتم و هنگامی که بر منبر نشستم فرمود:لعنت خدا بر کسی باد که ماه مبارک رمضان بر او بگذرد و آمرزیده و بهشتی نشود. و باز من آمین گفتم.

و براستی چنین است بدبخت و ملعون کسی است که از این ماه شریف و مبارک بهره کافی را بر نگیرد. بیچاره آن کسی که در این ماه سعادت دنیا و آخرت خود و خانواده اش را تأمین نکند و از فیض این ایام برای عاقبت به خیری خود و تأمین دنیا و آخرتش بهره مند نگردد.

http://www.almazaheri.ir

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza borkhar rezamzd mty1378 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها