0

نکات اخلاقی ماه مبارک در محضر بزرگان +امتیاز ویژه

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:ماه رمضان در محضر بزرگان
سه شنبه 18 خرداد 1395  11:19 AM

ما باید توسل و دعا داشته باشیم و حال داشته باشیم و ما باید متّقی باشیم و ما باید علی‌وار در صحنه بیاییم. زبان یا علی خوبست، اما کاربردش کم است. عشق به علی خیلی خوبست و الحمدلله همه داریم و باید شکر کنیم، اما آنچه از نظر اهل‌بیت مهم است، متابعت از اهل‌بیت است. کاری کنید در ماه مبارک رمضان متابعتی از علی پیدا شود. مخصوصاً که ماه منسوب به مولا امیرالمؤمنین است. حال و رابطه با علی پیدا شود. از امیرالمؤمنین جداً بخواهید قضیۀ داعشی و سلفی‌ها و صعودی‌ها و بالاخره قضیه صهیونیست‌ها و امریکائی‌ها تمام شود. اینها مهیا هستند برای ضربه‌زدن به ما و ما باید در ماه مبارک رمضان این ضربه را دفع کنیم و  ان‌شاء‌الله با سرفرازی از ماه مبارک رمضان بیرون بیاییم و اینکه پیروز بر استکبار جهانی شویم. با دعا و راز و نیاز با خدا و البته با اتّحاد و برادری همه ما می‌شود. لذا تقاضا دارم در ماه مبارک رمضان هر شب در موقع که می‌خواهید افطار کنید اول به یاد نظام عزیز و به یاد تشیع و به یاد پیروزی اسلام عزیز باشید و بعد افطار کنید. ان‌شاء‌الله ماه رمضان خوبی برای دنیا و آخرت داشته باشید.

منبع :http://vareth.ir/

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
salma57 bayati0011 shirdel2 ravabet_rasekhoon nargesza borkhar rezamzd rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها