کراکر سبزیجات یک میان وعده سالم و مقوی درست کنید
پنج شنبه 13 خرداد 1395 9:12 AM
این کراکرها را میتوانید در کنار انواع غذاها و پیش غذاها سرو کنید. اگر بخواهید میتوانید مواد لازم برای تهیه کراکر سبزیجات را تغییر بدهید – البته بجز مواد اصلی که خمیر و قوام آن را میسازند – و سبزیجات و دانههای خوارکی مورد علاقه تان را بجای آنها استفاده کنید.
پیاز خرد شده، گشنیز، فلفل سبز، کنجد، بذر کتان و خامه ترش رادر یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
حالا آرد، روغن زیتون و نمک را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله بافت خمیر تکه تکه و جدا از هم است.
یک چهارم فنجان آب را کمک کم اضافه کنید و خمیر کراکر سبزیجات را ورز بدهید. شاید آرد و سبزیجات شما طوری باشند که به کمتر از یک چهارم فنجان آب نیاز داشته باشند. پس هر وقت دیدید، بافت خمیر برای پخت آماده است دیگر آب اضافه نکنید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید ۱۰ ذقیقه استراحت کند.
خمیر را بردارید و با ورزنه آن را روی یک سطح صاف پخش کنید. ضخامت خمیر نباید بیشتر از ۶ میلیمتر باشد. قبل از صاف کردن خمیر هم کمیآرد روی سطح کارتان بپاشید تا خمیر به آن نچسبد.
حالا میتوانی کراکرها را در شکل مورد نظرشان ببرید. بعد از بریدن خمیر را با چنگال بلند کنید تا پف نکند.
خمیرهایی که بریده اید را با فاصله مناسب روی شیرینی پزی بچینید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. این زمان پخت بستگی به ضخامت خمیر کراکرها دارد. بعد از ۱۰ دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و کراکرها را بچرخانید تا هر دو طرف آن به یک اندازه تیره بشود. دوباره سینی را در فر بگذارید.
کراکر سبزیجات آماده است
وقتی کراکرها را از فر بیرون آوردید، آنها را روی یک توری بچینید تا خنک بشوند. میان وعده سالم و البته رژیمیتان آماده است. میتوانید بجای دانههای خوراکی و سبزیجاتی که داخل کراکر ریختیم از هر چیزی که دوست دارید، استفاده کنید.
این میان وعده سالم و خوشمزه را میتوانید به همراه هر نوع غذایی سرو کنید و یا بجای میان وعدههای ناسالم میل کنید.