طرز تهیه شارلوت ژیگو با انجیر
چهارشنبه 12 خرداد 1395 10:34 AM
مواد لازم:
روش تهیه:
1. ابتدا سیر را پوست کنده، با کارد در گوشت حفره ایجاد کرده، حبههای سیر را در حفرهها فرو میکنیم. در این مرحله پیاز و فلفلدلمهایها را به شکل نگینی خرد کرده با روغن زیتون تفت میدهیم تا کاملا نرم و سبک شوند. سپس ادویه را به آنها اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم ولی پیازها نباید طلایی شوند. در این مرحله گوشت را اضافه کرده، سرخ میکنیم.
2. دو پیمانه آب را به همراه زعفران، برگ بو و کاری به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم حدود نیم ساعت در زودپز با حرارت ملایم بپزند.
3. گوشت را از آب خارج کرده، ریش ریش میکنیم. داخل کاسهای گود پنیر را با پشت لیسک نرم کرده گوشت ریش شده و ادویه مرغ و ماهی یا تندوری، سبزی خرد شده و پودر بادام را به آن اضافه کرده، با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. یک قالب گود ساده انتخاب میکنیم؛ بهتر است قالب را با اسپری روغن چرب کنیم. سپس حلقههای انجیر را به دیواره کاسه میچسبانیم. پس از این کار کرم را داخل قالب ریخته، در دیس مورد نظر برمیگردانیم و برای تزیین از گیپورخوراکی مخصوص پاونی و گوشت بره ریش شده استفاده میکنیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست