0

خوشبختي نامه‌اي نيست

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

خوشبختي نامه‌اي نيست
چهارشنبه 12 خرداد 1395  9:25 AM

خوشبختي نامه‌اي نيست كه يك روز نامه‌رساني زنگ در خانه‌ات را بزند و آن را به دست‌هاي منتظر تو بسپارد. خوشبختي را در چنان هاله اي از رمز و راز فرو نبريم كه خود درمانده از شناختش شويم.

خوشبختي را تابع لوازم وشرايط بسيار دشوار و اصول و قوانين بسيار پيچيده‌ ادراك‌ناپذير ندانيم تا چيزي ممكن‌الوصول به ناممكن ابدي تبديل شود. خوشبختي را چنان تعريف نكنيم كه گويي سيمرغي بايد تا آن را از قله قافي بياورد!

خوشبختي عطر مختصر تفاهم است...

ياران و همدلان عزيز موفقيت!

اجازه دارم سوالي از شما بپرسم؟

چند سال داريد؟

نادرابراهيمي مي‌گويد:

اين سوال را مي‌توانيد با مراجعه به شناسنامه خود در چند ثانيه پاسخ دهيد، اما اجازه دهيد سوال مهم‌تري از شما پرسيده شود.

چند سال زندگي كرده‌ايد؟ چقدر از زندگي خود لذت برده‌ايد؟

قبل از مطالعه بقيه سرمقاله لحظاتي به سوال بالا فكر كنيد.

در دنياي امروز با چند نوع سن روبه‌رو هستيم.

1- سن تقويمي يا شناسنامه‌اي كه مشخص است.

2- سن عقلي يا هوشي كه با مراجعه به ذهن خود و يا گرفتن يك تست ساده هوش و شخصيت و يا با دقت به رفتار خود مي‌توان آن را نيز دريافت. مرد 55 ساله‌اي را مي‌شناسم كه هنوز وقتي با همسرش بحث مي‌كند، قهر كرده و به خانه مادرش مي‌رود. مي‌گويند سن عقلي اين آقا روي 7 تا 12 سال مانده است.

3- سن احساسي كه به نظر من مهم‌ترين سن است و به نوع رفتار ما با خود‌، ديگران، حادثه‌ها و .... بستگي دارد.

انسان‌هاي بزرگي كه وقتي برف مي‌بارد چون كودكان شوق بازي در وجودشان شعله مي‌زند و يا وقتي با سختي و ناملايمتي روبه‌رو مي‌شوند با قدرت و انرژي مقاومت مي‌كنند، گاهي حتي در حضور محرم دردآشنايي اشك مي‌ريزند از هاي‌هاي گريستن آرام مي‌شوند، از خنديدن و عاشق شدن باكي ندارند و در دل همه اتفاقات، به دنبال آموختن درس تازه‌اي هستند.

خانم‌ها و آقايان!

باور كنيد براي خوشبخت بودن بهانه‌هاي زيادي داريم فقط كافيست چشمان‌مان را براي ديدن و گوش‌هايمان را براي شنيدن بگشاييم .

خوشا به حال كساني كه از همين بهانه‌هاي ساده زندگي شروع كرده و خوشبختي را درون لحظات و ثانيه‌ها جست وجو مي‌كنند.

دوست من تو خوشبختي!

تو روح و وجود داري كه مي‌تواني خوشبختي را به خودت تقديم كني تو زنده‌اي پس زندگي كن!

و من امسال هم روز تولدم(هفدهم بهمن) طبق رسم چند ساله گوشه‌اي مي‌نشينم و بشكني  مي‌زنم و گذر يك سال از عمرم را به تماشا مي‌نشينم و فكر مي‌كنم چند روز از اين يك سال را واقعا زنده بودم و زندگي كردم؟ چند روز را عاشق بودم؟ در چند روز عمرم بهانه‌اي براي خوشبختي پيدا نكردم، بلكه بهانه‌اي فراهم كردم واز خوشبختي‌ام لذت بردم ؟...

و تو نيز از همين امروز مي‌تواني زنده باشي و زندگي كني. تولدت مبارك!

* در سرمقاله چند سال پيش حلت از همه خواسته بود كه روز تولدشان گوشه‌اي نشسته و بشكني بزنند.

پس از چند سال وقتي فاصله اين چند بشكن را چون همان عمل سريع، گذرا درك كنند، مي‌فهمند عمرشان چگونه مي‌گذرد.

منبع:دکترحلت

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها