فلفل دلمهای شکم پُر، مخصوص تناسب اندام و سلامتی
چهارشنبه 12 خرداد 1395 9:14 AM
وب سایت آکاایران: غذای کم چرب و سرشار از ویتامین را به روش بخارپز تهیه کرده تا از خواص آن بیشتر بهره مند شوید. فلفل دلمه ای شکم پر را با همین روش به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
روش تهیه:
1.سر فلفل های دلمه ای را با چاقوبرش داده و تخم های آن ها را خارج کنید و کنار بگذارید.
2. درون قابلمه ای برنج قهوه ای را با نصف قاشق سوپ خوری روغن همراه با آب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
3.در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
4. درون فلفل ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن ها را به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.